À la carte

A´la Carte Talvi 2017-2018

ALKURUOKIA

Tattariblini ja siianmätiä lisäkkeineen
15,90€

Hanhenrintaa ja hanhenmaksamoussea

12,80€

Porocarpaccio, pecorinojuustoa ja savulohimoussea
13,40€

Valkosipulisella tomaatti-parmesanvoilla kuorrutettuja Black Tiger rapuja
14,00€

Lakritsirisottoa, marinoitua fenkolia sekä maustevoissa paistettua poro-”pancettaa”
13,80€

Kuningasrapu-hummericappuccinoa ja graaviraututoast
13,90€

 

KASVIS JA KALARUOKIA

Vuohenjuustolla gratinoitu bataattitournedos ja paahdettuja pähkinöitä
17,80€

Paahdettua rautua,vihreää parsaa sekä kuningasrapua
hollandaisekastiketta ja tilliperunalettuja
28,60€

Paistettuja ruodottomia ahvenfileitä Marsalkka Mannerheimin tapaan,
pitkään voissa haudutettua piparjuurta ja sienikastiketta
27,90€

LIHARUOKIA

Poronkäristystä, pottuvoita, suolakurkkua ja puolukkaa
26,50€

Paahdettua riekonrintaa ja timjami-valkosipulivoissa paistettua poronpaistia sekä
kermaista riistakastiketta ja punasipulihilloketta
42,90€

Talon pulled poro-burgeri, coleslaw sekä
parmesanilla maustettuja itsetehtyjä ranskalaisia
25,20€

Härän sisäfilettä vartaassa, pekonipapua sekä vihanneshöystöä
itsetehtyjä parmesanranskalaisia sekä lime-aiolia
27,20€

Paahdettua hanhenrintaa Hauhalan eettisesti kasvatetusta hanhesta
sekä hanhen kivipiiraconfit, tummaa vadelmakastiketta ja palsternakkarösti
29,60€

Pekonoitu hirven sisäfile tournedos, kermaista peuraraguuta
rosmariinilla maustettua paahdettua puikulaa ja punajuurihilloketta
32,90€

JÄLKIRUOKIA

Vadelma-valkosuklaa panna cotta sekä pieni pala mutakakkua
12,80€

Kahviliköörillä maustettu Tiramisu cocktaillasissa sekä mantelikrokanttia
9,90€

Kolmea erilaista juustoa ja portviini-viikunakompottia
13,80€

Filoon kääritty kardemummasokerilla
maustettua leipäjuusto”karkki” ja lakkoja
11,80€