Yrityksille

Meillä Petronellassa tunnetaan haastavienkin tilaisuuksien ja tapahtumien tarpeet ja erikoisuudet. Yli 25 vuoden kokemuksellamme olemme hoitaneet erilaisia PR-tilaisuuksia ravintolassamme ja onnistuneet tyydyttämään vaativatkin tarpeet.

Yrityksesi vieraat, ovat he sitten asiakkaita, yhteistyökumppaneita tai henkilökuntaa, saavat aina etuoikeutetun aseman tunteen, kun voimme auttaa toteuttamaan tasokkaan vieraanvaraisuuden.

Pääroolissa palveluissamme ovat aina mainetta niittäneet A´la Carte menut, joissa on aina läsnä castronomisen nautinnon lisäksi visuaalinen herkuttelu. Ryhmämenuista löytyy monipuolinen valikoima muita paikallisia ja kansainvälisiäkin makunautintoja.

Soita tai pyydä ideatarjous, niin luomme onnistuneen iltatapahtuman. Isäntänä tai emäntänä voit vain nauttia tyytyväisistä vieraista.

35057_420518952940_638974_n

Henkilöstötilaisuudet

Kun on tarve kiittää, motivoida, palkita tai muutoin innostaa yrityksesi henkilöstöä, löytyy Petronellassa aina laadukas ja arvostettu ratkaisu yhteiseen illanviettoon. Henkilöstötilaisuuksiin järjestämme yhteistyökumppaneidemme avulla tarvittaessa hyvää viihdeohjelmaa.

Teemaympäristömme tarjoaa lisäksi oivalliset puitteet ja ideat myös erilaisiin henkilökohtaisiin lahjoihin ja muistamistarpeisiin.

Asiakastilaisuudet

Olemme luoneet oman version Petronellan Pidot –palvelustamme myös yritysten PR-tarpeita varten. Kokoamme tilaisuuden luonteen huomioivan viihde- ja tapahtumaohjelmiston, joka jättää positiivisen muistijäljen kaikille vieraille.

Lahjakortti

Kun haluat onnitella tai muistaa ystäviä, työntekijöitä tai yhteistyökumppaneita.

Ravintola Petronellan lahjakortti voidaan kirjoittaa haluamallesi summalle tai tietylle menuulle. Voit tulla hakemaan kortin ravintolastamme (maksu käteisellä tai pankki/luottokortilla) tai voimme lähettää lahjakortista laskun. Maksusuorituksen jälkeen toimitamme lahjakortin postitse. Lahjakortit ovat voimassa vuoden kirjoituspäivästä.