Jouluaaton illallinen 2025
Tämän vuoden jouluaattona Petronellassa järjestetään kolme kattausta:
15:00 | 17:30 | 20:00
Hinta per henkilö:
82 € Aikuinen
41 € Lapsi
Ruokamme ovat saaneet inspiraationsa perinteisistä suomalaisista jouluherkuista.
Tarjolla:
Alkupala- ja jälkiruokapöytä
Tarjoiltu pääruoka
Varaus vain sähköpostilla:
[email protected]
Menu
(*automaattinen käännös, alkuperäinen alla olevassa kuvassa)
Alkupalapöytä
Perinteinen leipä ja voi (G*, L)
Siianmätiä, smetanaa ja punasipulia (G, L)
Kylmäsavulohta (G, L)
Lohipastramia (G, L)
Sipulisilliä, sinappisilakkaa (G, L)
Katkarapuja piparjuurimajoneesissa (G, L, sisältää kananmunaa)
Tilliperunoita (G, L, V)
Perinteinen joulukinkku, täysjyväsinappi (G, L)
Mozzarella-, basilika- ja tomaattisalaatti (G, L, V)
Sienisalaatti (G, L, V)
Appelsiini–fenkoli–
Porkkana- ja lanttulaatikot (L, V, G*)
(*gluteenittomia vaihtoehtoja saatavilla)
Pääruoka (tarjoiltuna lautasannoksena)
Lämminsavulohta (G, L)
Palanut appelsiini, wasabimajoneesi
TAI
Poronfileetä (G, L)
Punaherukkakastiketta
Pääruoat tarjoillaan ratatouillen ja paahdettujen perunoiden kanssa.
Jälkiruokapöytä
Valikoima suklaita ja marmeladeja
Vadelmapiirastartaletti (G, sisältää kananmunaa)
Sinihomejuusto–
Red velvet -kuppikakut (L, sisältää kananmunaa)
Puolukkainen Pavlova (G, sisältää kananmunaa)
Luumu Mille Feuille (L)
Macarons (G, L, sisältää kananmunaa)
Suklaa–minttupannacotta (G, L)
Lyhenteet:
G = gluteeniton
L = laktoositon
V = vegaaninen

