Kolmen ruokalajin menut
Menu I – Okta
Tattariblini
Mätiä, smetanaa ja punasipulia
Poronfilettä
Perunarösti, lappilaisia juureksia, kevyttä sinappikermaa, glögi-kastiketta
Valkea Talvi
Pistaasibisquittia, valkosuklaatryffeli, seljankukkasorbettia, vaahtokarkkia
79 €
Menu II – Guokte
Mateen Maksaa Foie Grasse
Palsternakkapyreetä, hunajaa, sipulikaviaaria
Paistettua Rautua
Voissa paistettuja vihanneksia, basilikaa, vaniljalimevoita, kylmäsavulohen mätiä
Lapin Leipäjuustoa
Kahvikermavaahtoa, murokeksiä, lapin hillaa, kardemummakermaa
71 €
Menu II GUOKTE
Lapin Tatteja
Valkosipulivoilla gratinoituna, gremolata, leipää
Pohjoisen Madetta
Kevyesti seesamilla kuorrutettuna, pikkelöityä kantarellivoita, kesäkurpitsaa, aprikoosigeeliä, chiliöljyä
Lapin Leipäjuustoa
Kahvikermavaahtoa, murokeksiä, lapin hillaa, kardemummakermaa
70 €
