Illallismenut

Kolmen ruokalajin menut

Menu I – Okta

Tattariblini
Mätiä, smetanaa ja punasipulia

Poronfilettä
Perunarösti, lappilaisia juureksia, kevyttä sinappikermaa, glögi-kastiketta

Valkea Talvi
Pistaasibisquittia, valkosuklaatryffeli, seljankukkasorbettia, vaahtokarkkia

79 €

Menu II – Guokte

Mateen Maksaa Foie Grasse
Palsternakkapyreetä, hunajaa, sipulikaviaaria

Paistettua Rautua
Voissa paistettuja vihanneksia, basilikaa, vaniljalimevoita, kylmäsavulohen mätiä

Lapin Leipäjuustoa
Kahvikermavaahtoa, murokeksiä, lapin hillaa, kardemummakermaa

71 €

Menu II GUOKTE

Lapin Tatteja
Valkosipulivoilla gratinoituna, gremolata, leipää

Pohjoisen Madetta
Kevyesti seesamilla kuorrutettuna, pikkelöityä kantarellivoita, kesäkurpitsaa, aprikoosigeeliä, chiliöljyä

Lapin Leipäjuustoa
Kahvikermavaahtoa, murokeksiä, lapin hillaa, kardemummakermaa

70 €