Jouluaaton illallinen

Jouluaaton illallinen 2025

Tämän vuoden jouluaattona Petronellassa järjestetään kolme kattausta:

15:00 | 17:30 | 20:00

Hinta per henkilö:

82 € Aikuinen

41 € Lapsi

Ruokamme ovat saaneet inspiraationsa perinteisistä suomalaisista jouluherkuista.

 

Tarjolla:

Alkupala- ja jälkiruokapöytä
Tarjoiltu pääruoka

Varaus vain sähköpostilla:
[email protected]

 


Menu

(*automaattinen käännös, alkuperäinen alla olevassa kuvassa)

Alkupalapöytä

Perinteinen leipä ja voi (G*, L)

Siianmätiä, smetanaa ja punasipulia (G, L)

Kylmäsavulohta (G, L)

Lohipastramia (G, L)

Sipulisilliä, sinappisilakkaa (G, L)

Katkarapuja piparjuurimajoneesissa (G, L, sisältää kananmunaa)

Tilliperunoita (G, L, V)

Perinteinen joulukinkku, täysjyväsinappi (G, L)

Mozzarella-, basilika- ja tomaattisalaatti (G, L, V)

Sienisalaatti (G, L, V)

Appelsiini–fenkoli–porkkanasalaatti (G, L, V)

Porkkana- ja lanttulaatikot (L, V, G*)

(*gluteenittomia vaihtoehtoja saatavilla)

 

Pääruoka (tarjoiltuna lautasannoksena)

Lämminsavulohta (G, L)

Palanut appelsiini, wasabimajoneesi

TAI

Poronfileetä (G, L)

Punaherukkakastiketta

Pääruoat tarjoillaan ratatouillen ja paahdettujen perunoiden kanssa.

 

Jälkiruokapöytä

Valikoima suklaita ja marmeladeja

Vadelmapiirastartaletti (G, sisältää kananmunaa)

Sinihomejuusto–piparkakkujuustokakku

Red velvet -kuppikakut (L, sisältää kananmunaa)

Puolukkainen Pavlova (G, sisältää kananmunaa)

Luumu Mille Feuille (L)

Macarons (G, L, sisältää kananmunaa)

Suklaa–minttupannacotta (G, L)


Lyhenteet:

G = gluteeniton

L = laktoositon

V = vegaaninen