Yksityisille

Olet lämpimästi tervetullut viihtymään uudistettuun ravintolaamme. A´la Carte listaltamme löydät maittavimmat Lapin raaka-aineista huolella ja rakkaudella valmistetut ruoat. Ruokalistaltamme voit valita yksittäisiä annoksia tai keittiömestarimme Jari Kurtin suunnittelemia menu kokonaisuuksia.

 

Emme myöskään ole unohtaneet pienempiä ravintola-asiakkaitamme; hiihtolomien ajaksi heille on laadittu oma lasten ruokalista.

Ohjelmaa ryhmille

Ryhmille tarjoamme tilauksesta Petronellan Pidot –palvelun viihdeohjelmineen ja tarjoiluineen. Valittavana on paitsi erilaisia paikallisia viihdetaiteilijoita sekä paikallisiin courmet-erikoisuuksiin kuuluvia ryhmämenuita.

Juhlapalvelut

Ravintola Petronellan henkilökunta auttaa toteuttamaan perheen erilaiset juhlatilaisuudet, hyvällä maulla ja persoonallisella otteella. On kysymyksessä sitten häät tai hautajaiset, syntymäpäivä tai sukujuhlat, Petronellassa löytyy sopivat vaihtoehdot tarjoilun ja ohjelmiston merkeissä.

Lahjakortti

Kun haluat onnitella tai muistaa ystäviä, työntekijöitä tai yhteistyökumppaneita.

Ravintola Petronellan lahjakortti voidaan kirjoittaa haluamallesi summalle tai tietylle menuulle. Voit tulla hakemaan kortin ravintolastamme (maksu käteisellä tai pankki/luottokortilla) tai voimme lähettää lahjakortista laskun. Maksusuorituksen jälkeen toimitamme lahjakortin postitse. Lahjakortit ovat voimassa vuoden kirjoituspäivästä.

 

34302_420516372940_2143897_n